Arriba ‘Mambo’, una comèdia negra sobre la parella més enllà de la quarta paret

La companyia Les Antonietes porta aquest divendres al Teatre Auditori  ‘Mambo’. Una obra on Annabel Castan i Dani Arrebola interpreten una parella. Una parella que comença una discussió, una disputa matrimonial a base de retrets i excuses que busca respondre si vivim la vida que volem. Un muntatge basat en la interpretació i la direcció d’Oriol Tarrason qui proposa amb l’obra un espectacle de teatre dins del teatre on els límits entre veritat i ficció no sempre estan gaire clars. És així com el intèrprets i els personatges interactuen amb els espectadors, fent-los partícips de la disputa.
‘Mambo’, que començarà a les 21h, és el primer espectacle del tercer trimestre que es va presentar la setmana passada amb una xerrada i la sessió de microteatre B.I.C. (Breu Intro- ducció a la Comunicació) amb Estefi García i Roger Vidal, que va ser molt ben acollida.
.
 Joan Morros: “L’Associació d’Espectadors de Ripollet va ser pionera i segueix sent un referent”
L’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell va presentar divendres passat els resultats de l’estudi sobre “la participació dels espectadors en els espais i arts escèniques de Catalunya” fet per la Universitat de Barcelona. A l’acte hi van participar els promotors culturals Joan Morros i Jaume Colomer. Ambdós van assenyalar els beneficis que suposa que, com passa a Ripollet, sigui una entitat qui s’encarrega de la programació d’un espai com el Teatre Auditori i van apuntar que l’entitat local va ser pionera en fer-ho i que continua sent un referent a nivell català. I és referent també perquè no deixa de buscar millores. Així l’Associació d’Espectadors presenta aquest trimestre una nova col·laboració amb l’Associació d’Amics de les Arts de Terrassa i estudia la possibilitat d’afegir-se a la iniciativa Òpera al carrer del Liceu de Barcelona.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies