El Parc Massot s’omple de colors i música amb la celebració del Holi del CE La Gresca

Aquesta vegada el temps va respectar l’activitat. El passat dissabte 8 d’abril el sol va brillar amb intensitat permetent que el Holi organitzat pel Centre d’Esplai La Gresca es pogués dur a terme amb èxit, després d’haver-lo aplaçat a causa de la pluja dos caps de setmana enrere.
A partir de les 11h el Parc Massot va començar a rebre el públic, que per escalfar motors van poder gaudir d’una masterclass de zumba. Abans del primer llançament de pigments, el grup Lotus amb el ballarí Sat Atma Singh va oferir algunes coreografies de Bollywood.
Ja preparats amb els pigments a la mà i després del clàssic compte enrere, els participants van llençar amunt la pols creant un núvol de colors ben vius. Després de més coreografies de zumba i Bollywood es va fer un segon llançament de pigments a l’aire.
Amb aquesta festa d’origen hindú, el Centre d’Esplai La Gresca ha volgut donar la benvinguda a la primavera amb molta música, colors i alegria.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies