S’inicia el programa d’actes de Sant Jordi amb diferents presentacions literàries

L’abril és el mes de Sant Jordi i, a banda de la programació que hi ha preparada per celebrar la diada el proper dia 23, el programa contempla diversos actes que ja s’han iniciat. A banda de les exposicions que hi ha al Centre Cultural i la presentació del llibre de la pintora local Alba Martínez, la tornada de les vacances comptarà amb alguns actes per celebrar Sant Jordi. El proper dimarts 18 es presentarà el llibre “Me lo decía mi abuelito. Una crónica de la experiencia republicana y de la represión franquista” a càrrec de l’autor Alberto Valenzuela. L’acte serà a les 19.30h al Centre d’Interpretació del Patrimoni (CIP) Molí d’en Rata.
L’endemà, dimecres 19, hi haurà un taller de punts de llibre i dracs per celebrar el 20è aniversari de la Biblioteca a partir de les 17.30h a la sala infantil de l’equipament. I a les 19.30h, el CIP acollirà la presentació d’un altre llibre, en aquest cas serà “Montserrat Roig. La memòria viva” amb la seva autora, l’Aina Torres.
I per conèixer la història sobre els molins paperers del Ripoll inferior, l’historiador i escriptor Miquel Sánchez presentarà el seu llibre el dijous 20 a les 19h a la Biblioteca. A la propera revista informarem de la resta d’actes.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies