José Luis Duque: ”La clau per salvar-nos és guanyar els quatre partits a casa”

A mitjans del mes de març el Club Futbol Ripollet decidia que era hora de renovar la banqueta i l’escollit per dirigir-la va ser  José Luis Duque, ex entrenador de la Damm, Mercantil i en última instància del Terrassa. Amb tres partits dirigits l’equip no ha aconseguit canviar la mala ratxa i a falta de sis jornades l’equip és catorzè i està en promoció de descens. L’entrenador colomenc encara creu que la salvació és possible:
Revista de Ripollet: Què creus que era el que li fallava a l’equip?
José Luis Duque: L’equip dins del que era la puntuació no estava malament, però a nivell esportiu hem hagut d’arreglar algunes coses, sobretot defensivament.
RdR: Quina valoració fas sobre aquests tres partits? 
JLD: Tenim bones sensacions a nivell competitiu però hem anat molt minvats de jugadors a nivell físic i també alguna sanció. La veritat és que els tres partits que portem hem hagut de fer una alineació nova cada partit, posar a jugadors en posicions que no estan acostumats i donar entrada a juvenils per completar la convocatòria, i això a Primera Catalana penalitza molt. Però l’equip ha donat la cara i volem donar-li la volta a la situació.
RdR: Els mals resultats són només per la falta d’efectius?
JLD: També psicològicament l’equip està afectat. És un equip que quan nosaltres el vam agafar ja portava tres o quatre derrotes seguides, no hi havia un bon ‘feeling’ al vestidor. A nivell psicològic qualsevol cosa que vagi succeint acaba afectant. Durant la setmana donem optimisme als jugadors. Han de creure en la feina que ells fan i creure en les seves qualitats.
RdR: Com valores el que resta de temporada?
JLD: Tenim sis partits, quatre d’ells els tenim a casa. I aquests quatre els tenim marcats en verd perquè han de ser victòria tant sí com no. La clau per salvar-nos passa per guanyar els quatre partits a casa.
RdR: I el primer contra el Mollet?
JLD: És la primera bala i no podem desaprofitar-la. Hem de sortir a competir des del primer moment. El Mollet té un entrenador conegut com és David Ortiz, que està fent un gran treball, i serà un rival incòmode, però hem de guanyar.
Objectius molt diferents en el final de curs per al Pajaril, l’EFB Ripollet i el Can Mas 
La temporada està a punt de baixar el teló i aquest és el moment clau del curs per la majoria de clubs. A aquestes alçades els altres tres equips de futbol  del poble arriben amb objectius ben diferents. El Pajaril vol assegurar-se el més aviat possible la permanència al grup 6 de la Tercera Divisió Catalana. Ara ocupa la catorzena posició amb 32 punts empatat amb la Romànica, i amb aquesta puntuació sembla poc viable que baixi de categoria a falta de cinc jornades per jugar. A 12 punts es troba la Unió Castellar B en promoció de descens. Més avall la Planada i el Masquefa tanquen la taula i ja s’han acomiadat de l’opció d’atrapar al Pajaril ja que només han fet 16 i 15 punts respectivament. Final aparentment plàcid. Al grup 8 de la Quarta Catalana el Can Mas està en una situació completament diferent. Tercer, amb 51 punts, busca atrapar al segon, al Lliçà d’Amunt, que es troba a cinc punts de distància amb quatre jornades de marge. A l’altre cantó de la taula es troba l’EFB Ripollet que marxa dotzè amb divuit punts, molt lluny de l’onzè, el Sant Fost, que té 35 i lluitarà amb la Unificació Santa Perpètua B per no acabar tretzè.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies