La PAH ja porta dues setmanes i segueix amb la protesta davant l’oficina de La Caixa

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Ripollet i Cerdanyola ha passat la setmana santa davant l’oficina de La Caixa a la carretera de Barcelona. Aquest dijous celebren el 14è dia, dues setmanes, d’acció indefinida davant de l’entitat en contra de les hipoteques Multidivisa i IRPH. Malgrat la protesta encara no han rebut cap resposta concreta pels dos casos concrets que els van portar a iniciar la reivindicació, els casos de l’Encarni i la Maika.
Davant la manca de solucions l’entitat va iniciar aquesta setmana anunciant la seva intenció de mantenir ben viva la protesta. Així que després d’una xoriçada, murals infantils i processó per oficines la PAH manté la reivindicació amb més activitats.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies