Ripollet per la independència recull durant el Sant Jordi signatures pel referèndum

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Ripollet per la Independència, es va sumar durant la Diada de Sant Jordi a la campanya ‘Una rosa, un llibre i un sí’ engegada per tal de recollir signatures cituadanes a favor del Pacte Nacional pel Referèndum. També va repartir marxandatge propi i va contribuir a la celebració amb la instal·lació d’un trenet a la Plaça del Molí.
Un altre dels símbols de la campanya és la distribució de domassos, banderes per penjar a la finestra o el balcó, amb el Sí. Des de Ripollet per la Independència van aprofitar la Diada per lliurar-los a veïns, entitats i partits polítics.
Un dels partits polítics que va recollir el seu va ser ERC que va celebrar el Sant Jordi fent una jornada de portes obertes a la seva seu, un vermut i inaugurant una exposició a l’interior. També hi van recollir el seu, entre d’altres, l’alcalde JM Osuna i Iolanda Behencourt de Solidaritat Catalana.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies