La Trobada de Gegants convida 11 colles d’arreu de Catalunya en la 22a edició

Trobada de l’any passat // RdR

La CRAC organitza diumenge 7 d’octubre la 22a Trobada de Gegants. Enguany comptarà amb la participació de les colles de Breda, Montornés, La Garriga, Terrassa, els Abalots de Barcelona, Arenys de Mar, Barberà, Tarragona, Balaguer, Cerdanyola i La Selva del Camp. Un bon grapat de personatges que acompanyaran durant tot el matí els gegants i gegantons locals. La festa començarà a les 11.30h a la Rambla Sant Jordi, a la cantonada amb Sarrià de Ter. Es farà la tradicional plantada de gegants, oferint així la possibilitat a tothom de veure’ls ben d’aprop. A partir de les 12.15h començarà la cercavila que permetrà els gegants recórrer les rambles Sant Jordi i Sant Esteve fins arribar a les antigues pistes de l’ESBAR, a la cruïlla de la Rambla Sant Esteve i el carrer Pizarro. Serà allà on es tancarà la celebració, amb un dels actes més espectaculars, el ball dels gegants que es preveu comenci a les 13h.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies