La Taula de l’Aigua de Terrassa acosta al Local el model de participació ciutadana

Decidim Ripollet va organitzar dimecres passat 26 d’abril una xerrada sobre la municipalització de l’aigua a El Local. La xerrada va comptar amb la participació de la primera tinent d’alcalde, Pilar Castillejo, i de Francisco Rodríguez, membre de la Taula de l’Aigua de Terrassa.
La xerrada es va centrar en el paper de la ciutadania en la municipalització de l’aigua, que com va explicar Rodríguez, “com a bé públic no ha de ser negoci”. “Creiem que és fonamental que hi hagi participació ciutadana”, va comentar Rodríguez, que també va explicar quin és el procés que s’està passant a Terrassa per tal de poder dur a terme la municipalització del servei. El membre de la Taula de l’Aigua va explicar quins són els mecanismes que estan buscant per poder dur a terme la participació ciutadana, com els consells ciutadans o la participació ciutadana dins de l’òrgan gestor. Rodríguez va explicar que actualment estan informant a la ciutadania a peu de carrer sobre la importància de la seva participació, “volem que els veïns siguin allà amb veu i vot”.
Francisco Rodríguez va parlar també dels entrebancs que s’estan trobant en el procés i dels objectius que s’han plantejat, “volem crear noves dinàmiques diferents a les ja existents”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies