Els alumnes de l’institut Can Mas representen el musical ‘Moulin Rouge’

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Can Mas tornen amb un musical al Teatre Auditori per mostrar la feina feta a través d’un projecte multidisciplinari, igual que ja van fer l’any passat amb l’èxit “Mar i Cel”. Aquesta vegada, els alumnes representaran l’adaptació del film musical “Moulin Rouge”.
Les representacions són obertes al públic en general i s’han iniciat aquest dijous i continuaran divendres 5 de maig a les 21h, dissabte 6 també a les 21h i diumenge 7 a les 18h. Les entrades es venen a un preu simbòlic de dos euros que es poden comprar a l’institut d’11.30 a 12h o bé al mateix teatre a partir d’una hora abans de cada representació.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies