L’Observatori contra l’Homofòbia informa d’una denúncia per insults i vexacions

L’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) va informar el passat divendres que havia rebut una denúncia per un cas d’insults i vexacions a Ripollet. Els denunciants són dos joves que van ser insultats de forma homòfoba mentre assistien a un acte cultural al poble el passat dissabte 29 d’abril al matí.
Des de l’OCH destaquen que el cas al nostre municipi és una prova més que hi ha “un repunt de violència cap al col·lectiu LGTBI a tot el territori català”. És per això que el proper dimarts 16 de maig en l’acte central que es celebrarà a Barcelona amb motiu del 17 de maig, Dia internacional contra la LGTBI-Fòbia, es posarà l’accent en els mecanismes i els dispositius que cal seguir per denunciar de forma efectiva les agressions i discriminacions.
Dia de la Visibilitat Lèsbica 
Una de les accions per fomentar les denuncies és la promoció de la visibilitat. Precisament els insults als veïns ripolletencs s’haurien produït només tres dies després que l’Ajuntament s’hagués sumat al manifest pel Dia de la Visibilitat Lèsbica. Un text que posava en valor la diversitat del col·lectiu lèsbic i alertava de les incidències registrades.
.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies