L’ANC convida a una xerrada sobre economia al vicepresident del Cercle Català de Negocis

Ripollet per la Independència, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, acollirà la propera setmana dues activitats. Dilluns seran els amfitrions de la reunió de la comarcal del Vallès de l’ANC. La trobada es farà al Centre Cultural, a les 19.30 h i comptarà amb l’assistència de representants dels partits polítics independentistes ripolletencs.
Tres dies després, el dijous 18 l’entitat ha convidat a David Fernández, vicepresident del Cercle Català de Negocis per parlar sobre economia, el món de l’empresa i la independència. L’acte, que començarà a les 20h, s’inclou en el programa d’activitats de l’entitat per tal de fer campanya a favor del sí i resoldre dubtes al veïns que encara no estan convençuts dels beneficis de la independència. El Cercle Català de Negocis és una associació d’empresaris, autònoms i professionals favorables a la independència que va ser fundada el 2008. Ja en 2012 van estar en un acte a Ripollet, llavors van denunciar els “greuges econòmics que pateix Catalunya”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies