El Futbol Sala no aconsegueix el miracle i certifica el descens a falta d’una jornada

Després de tres temporades a Segona B el Futbol Sala Ripollet es despedeix de la categoria. L’any passat els ripolletencs van poder salvar-se en les últimes jornades de la temporada, però aquest any no han tingut la mateixa sort. Amb la derrota a casa de l’Escola Pia Sabadell (4-2) els homes de Sergio Oruj han certificat matemàticament el descens.  Tot i que el club va buscar un canvi de rumb amb la destitució de Pedro García i posant al capdavant de la banqueta al capità, Sergio Oruj, no s’ha complert l’objectiu. Amb l’exjugador com a primer entrenador l’equip va millorar però els resultats es van resistir. Els vermells encara han de jugar un partit a la categoria nacional, dissabte contra el Bisontes Castelló.
.
 
Les noies golejen al segon
El femení del Futbol Sala va golejar al pavelló Joan Creus al Cervera-Segarra (7-2), el segon classificat. Les ripolletenques ocupen a manca de dues jornades pel final la 10a posició a la taula.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies