El Bàsquet tanca en cinquena posició la temporada i per poc no aspira a l’ascens

Els dos equips masculins del Club Bàsquet han tancat aquest cap de setmana la temporada. El primer equip ha acabat el curs amb una derrota a casa de l’Igualada (72-60) que l’ha deixat en cinquena posició. A la pretemporada el conjunt entrenat per David Igualada es conformava amb mantindre’s amb més facilitat que la temporada anterior, amb el valor afegit que l’equip canviava de cos tècnic i incorporava sis jugadors nous. Però la bona feina ha catapultat a l’equip a la zona alta de la taula, tant que a la jornada 18 només estava a un punt de la tercera plaça, però un parell de resultats negatius el van despenjar de la lluita. Per la seva banda el segon equip ha acabat  sisè en el grup cinc de la Tercera Catalana després de vèncer al BasquetPia Sabadell (72-81). També van fregar llocs d’ascens, però després de la dolorosa derrota en el derbi contra el Cerdanyola B van començar a perdre posicions.
El femení en lluita per la salvació
Les noies del CBR van guanyar aquest cap de setmana contra el Matadepera (92-56) i a falta d’una jornada mantenen possibilitats de salvar-se.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies