Bona acollida de la primera cursa solidària de l’Institut Lluís Companys

A l’Institut Lluís Companys cada cop que es parla de la cursa solidària del passat diumenge li segueix al darrera la paraula èxit. En la primera ocasió que l’institut organitza aquest certàmen hi van participar al voltant de 160 inscrits i es van recaptar prop de mil euros per a la ONG Save the Children, unes xifres que complien de sobres amb les expectatives: “Tot i que el mateix dia s’organitzavem altres activitats dins i fora del poble hi van participar un bon número d’alumnes”, explica Natalia Cerdà, professora d’educació física i organitzadora de l’esdeveniment. La majoria d’aquests alumnes van participar amb els seus pares i van donar un toc “familiar” que va sorprendre positivament a la professora. Després de la cursa de 3,5 quilòmetres es va seguir amb l’entrega de premis i una Master Class de Zumba organitzada per dues alumnes del centre. A més, els alumnes van poder mostrar diferents activitats prèvies que van fer col·laborant amb Save the Children: “És un projecte molt maco per la implicació dels alumnes amb la ONG”. Malgrat ser el primer cop que s’organitzava tot va transcorre amb normalitat i amb “l’enhorabona de la polícia”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies