La PAH celebra cinc anys de lluites i reivindicacions socials amb veïns i entitats

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) Ripollet-Cerdanyola va celebrar dissabte passat 13 de maig el seu 5è aniversari amb una festa al Parc Rizal. Al llarg de tot el dia van haver-hi actuacions de diferents entitats locals, com Rhythm’n’moyo, els Diables o el Cuadro Andaluz, així com també concerts, una actuació de hip-hop, un espectacle infantil i un taller de maquillatge. Una jornada que va ser festiva però on no hi va faltar la reivindicació, ja que la PAH local porta ja cinc anys treballant i lluitant per aconseguir acords entre els bancs i les famílies afectades.
La darrera acció de la PAH local ha estat la protesta davant les oficines de CaixaBank, que es va allargar durant  un total de 24 dies. Després d’aconseguir propostes pels casos de l’Encarni i la Maika, la PAH espera la resolució definitiva per abans del proper 27 de maig. En cas que la resolució no sigui satisfactòria, la PAH ja ha anunciat que tornaran amb les accions de protesta.
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies