Comença amb cues i polèmica la inscripció als casals d’estiu, que arriben amb canvis

És època d’inscripció als casals i campus d’estiu. Enguany al municipi es diversifica l’oferta i la manca de temps i informació sobre els canvis ha fet créixer els dubtes de les famílies. L’any passat l’Esplai La Gresca, que rebia subvenció municipal, va organitzar el seu casal d’estiu a les escoles Pinetons, Tatché i Escursell i l’Estel ho va fer al Clavé. Aquest any l’Ajuntament ha marcat com a prioritat “que totes les entitats que volguessin fer aquesta oferta d’activitats d’estiu poguessin fer-ho amb condicions similars” i per això en el marc d’un grup de tècnics de diferents àrees ha decidit destinar l’aportació municipal “a cobrir despeses corrents (aigua, llum, neteja) i de suport amb recursos humans per infants amb diversificació de necessitats i a famílies amb necessitats socials i econòmiques”. És a dir que no es subvenciona directament cap casal. Així La Gresca només fa casal a l’escola Tiana i l’Estel es trasllada del Clavé al Pinetons. L’oferta total de places serà de 620, semblant a la de l’any passat, perquè s’estrenen fent casal l’AMPA del Tatché i l’AFI del Martinet, oberts també a tots els infants del municipi.
D’aquests l’únic que encara no ha obert les inscripcions ha estat La Gresca que ho farà dilluns dia 22. Dels que ja ho han fet hi ha plens i amb poques places en segons quins grups. És el cas del de l’Estel on el passat dilluns l’afluència de gent i la manca d’organització en el procés va provocar que moltes famílies habituals del casal malgrat anar a primera hora es quedessin sense plaça. L’entitat va demanar disculpes l’endemà a les famílies perjudicades.
Gran oferta d’activitats esportives
Menys canvis hi ha en l’oferta de casals i campus esportiu, que també han obert ja inscripcions. El més multitudinari serà novament el del PAME, tot un clàssic de l’estiu. Ofereixen activitats també el Bàsquet Sant Gabriel, Club de Futbol Ripollet, el Futbol Sala Ripollet, l’Escola de Futbol Base Ripollet i el Club de Tennis Ripollet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies