‘Estima com vulguis’, una nova campanya LGTBI de ciutat amb pegatines i cartells

Amb motiu del 17 de maig, Dia contra l’Homofòbia, la regidoria LGTBI ha presentat una nova campanya permanent i de ciutat sota el lema ‘Estima com vulguis’. Després de l’èxit de la campanya dels cordons que es va fer l’any passat el regidor Fran Sànchez explica que “hem volgut anar un pas més enllà i ho podrem fer gràcies a la implicació del teixit associatiu”. Enguany es distribuiran pegatines amb el lema de la campanya i també uns cartells on s’explica que en aquell espai es respecta la diversitat sexual i afectiva. La regidoria ja té el compromís de participació de 96 comerços locals, autocares Font, centres educatius, les associacions de veïns i nombroses entitats esportives, socials i culturals però fa una crida per tal que s’adhereixen més col·lectius. La participació en la campanya suposa un compromís amb el respecte a la diversitat sexual. El portaveu de l’Observatori contra l’Homofòbia, Eugeni Rodríguez, explica que “en cas que no es respecti es retirarà el cartell i s’obrirà un expedient”.
En la presentació de la campanya Maite Martín, de l’AV Sant Andreu, va destacar que encara són molt necessàries accions com aquesta “perquè hi ha molts veïns intolerants i no només és gent gran, tant de bo amb la campanya els hi entri al cap que cadascú pot estimar com vulgui”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies