El CBR Sandacos cau contra el Pia (46-23) i s’aferra a la promoció

Les noies del primer equip del Club Bàsquet Ripollet han tancat la seva participació a la Segona Catalana davant del BasquetPia Sabadell amb una dolorosa derrota (46-23) que les ha deixat en tretzena posició. En el primer any en la categoria les noies d’Albert Ortega han guanyat tretze dels trenta partits que han disputat, uns números que no els han permès mantenir de forma directa la categoria i hauran de lluitar a la promoció de descens per la permanència.
A casa de les sabadellenques van començar amb molt bon peu, en el primer període van firmar dotze punts que les van posar per davant en el partit (7-12), però en el següent van baixar molt la punteria i només van poder fer cinc punts, tot el contrari que les locals que van millorar molt el seu registre anotador (25-17). Després del descans va semblar que les forces s’anivellaven, doncs els dos equips els hi va costar molt puntuar (31-21). Però en el quart període el BasquetPia Sabadell va tornar a passar per sobre de les blaves i va evidenciar els problemes a l’hora d’anotar (46-23).
Un rival llunyà per salvar la categoria
Tot i la imatge d’irregularitat que van donar en l’últim partit les ripolletenques han demostrat que contra rivals de nivell similar poden vèncer. En la promoció de descens jugaran contra el Vilafant, equip de Figueres, amb el factor pista a favor, doncs jugaran a casa la tornada.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies