El CIP descobreix la paleta d’en Solà i els racons modernistes del centre del poble

El CIP Molí d’en Rata va celebrar el cap de setmana passat el Dia Internacional dels Museus, enguany centrat temàticament en el Modernisme. Així, es van fer visites guiades a l’exposició “Catifes de ciment”, un taller familiar per pintar rajoles hidràuliques, un itinerari pel Ripollet modernista i les Nits de Música i concert de la Societat Coral el Vallès que van obrir el programa el divendres a la nit. Tampoc han faltat les jornades de portes obertes i les visites al Molí d’en Rata, així com tampoc la presentació de la joia del museu, que aquest any és la paleta del pintor Andreu Solà i tres medalles. Elena Vilalta, tècnica de patrimoni, ha explicat que a la feina de Solà “no se li ha donat el reconeixement que se li hauria d’haver donat” i que s’ha de seguir treballant per “posar-lo en valor”.
A més, Elena Vilalta ha fet una “bona valoració” del programa tot i que segons ha explicat “costa que la gent s’acosti”. En aquest sentit, es planteja com a “repte veure com donar a conèixer l’oferta de patrimoni”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies