El govern recupera un projecte per donar més espai als vianants en el carrer Balmes

L’Ajuntament té en marxa diverses trobades participatives amb els veïns a través de les assemblees de barri. Dissabte passat va ser el torn del carrer Balmes. Així, el Casal d’Avis va acollir la trobada on el regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, i el comissari en cap de la Policia Local, Vicente Pacheco, van explicar el projecte de pacificació per a aquest carrer. La intenció és ampliar la vorera entre el carrer del Molí i el carrer Cot i posar diverses places “per guanyar aparcament pels veïns”. Per a la circulació de vehicles quedaria un vial per sentit, ja que segons va dir Sánchez, “Balmes té massa vials pel volum de trànsit rodat que té”. La intenció del projecte, elaborat per la Policia Local fa uns anys però aparcat fins ara, és “fer més el carrer dels veïns que dels vehicles”. Prèviament, però, es farà una prova pilot amb mobiliari urbà amb una valoració posterior dels veïns. Abans d’iniciar la prova pilot, es recolliran les propostes fetes pels veïns i es farà una nova trobada amb el projecte revisat. Els més de vint veïns que van assistir a l’assemblea van queixar-se dels problemes de brutícia i enllumenat, l’augment del trànsit i els problemes del carrer del Molí o l’estat de l’asfalt, entre d’altres.
.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies