El grup de teatre de l’escola d’adults Jaume Tuset estrena al Teatre Auditori

El grup de teatre de l’Associació Cultural i Escola d’Adults Jaume Tuset, anomenat “Companys, un somni realitzat” estrena dimarts 30 de maig l’obra de teatre “Bar Manoli”. Es tracta d’una adaptació de la peça de Jean-Pierre Martínez, “Bar Manolo”, una divertida i irònica comèdia que els membres del grup de teatre han estat preparant al llarg de tot el curs. Així, actors i actrius han treballat el text, així com també vestuari i atrezzo, entre d’altres aspectes relacionats amb la peça.
L’obra de teatre es representarà a les 18.30h al Teatre Auditori del Mercat Vell amb entrades gratuïtes, que ja es poden recollir a les instal·lacions de l’Escola d’Adults o bé el mateix dia de l’obra a la taquilla del Teatre.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies