Dos llocs de podi del gimnàs Gali a la Copa Valencia de karate kyokushin

Un grup de quatre esportistes del gimnàs Gali van participar el passat 20 de maig a la Copa Valencia de karate kyokushin. Els ripolletencs, entrenats pel mestre Cesar Rufo, van completar una molt bona actuació. Van destacar els júniors Aaron Penades i Joan Carles Rufo que van aconseguir pujar al podi. Penades es va proclamar subcampió en la categoria de pesos pesats júnior, mentre que Rufo va ser tercer a mitjos júnior.
La competició de València, on participen competidors d’arreu d’Espanya, va significar també el debut del sènior Joel Claros i va completar la delegació local el júnior Raúl Ariza. La participació en aquesta competició és una nova mostra del nivell de les arts marcials locals liderades per César Rufo.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies