El Futbol Sala Femení tanca la lliga amb una victòria contra el Tarragona (3-2)

Les noies del Futbol Sala s’ han acomiadat de la Divisió d’Honor 2016/17 amb una victòria. Les ripolletenques van rebre al Pavelló Joan Creus al Futbolpax Tarragona i en un partit igualat van aconseguir vèncer per la mínima (3-2).
Amb aquests tres punts han tancat la temporada en vuitena posició, a la zona mitja de la taula, gràcies a la bona ratxa de quatre victòries en les últimes jornades.
En l’últim duel de la temporada les noies van portar la iniciativa al marcador des del minut 11, quan Ester Gimeno va marcar el primer gol del partit. El segon gol local no es va fer esperar i sis minuts després de veure el primer Nerea Oruj va convertir el segon. A la represa les tarragonines van retallar distancies. A l’últim minut  Sara Hernandez va fer el tercer gol local. Les visitants van intentar empatar el duel però amb tan poc temps només van poder fer un gol més.
:

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies