Gairebé 140 infants participen el mes de maig a les activitats ‘Explora el teu parc’

La Casa Natura ha portat durant aquest mes de maig l’activitat ‘Explora el teu parc’ arreu del municipi. Les tardes de dimarts i dijous han visitat vuit parcs: Dels Mestres, Dolores Ibárruri, Oriol Martorell, Del Riu Ripoll, Carles Ferré, Norbert Fusté, Anselm Clavé i De la Solidaritat. A cadascun dels parcs han convidat als infants que hi havia a participar en un joc de descoberta a través del qual els participants aprenen en parelles o grups a identificar sons, la fauna i flora del parc i observar altres elements de l’espai. Al cap i a la fi a conèixer millor el parc on juguen habitualment. La jornada més participativa va ser la celebrada al parc del riu Ripoll amb 30 infants jugant. La xifra total ha arribat als 139 participants.
Dia del Medi Ambient
La Casa Natura celebra aquest divendres 2 de juny una nova edició del Dia del Medi Ambient. La festa començarà a les 17h al jardí de la Casa Natura. Enguany estarà dedicat al turisme sostenible perquè el 2017 és l’Any Internacional del Turisme Sostenible. La celebració comptarà amb tallers, jocs, un espai infantil i música i l’actuació a partir de les 19.30h de la Societat Coral ‘El Vallès’.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies