Obertes les inscripcions per als cursos d’estiu de l’escola d’adults Jaume Tuset

El Centre de Formació d’Adults (CFA) Jaume Tuset ja ha obert les inscripcions per als cursos d’estiu. Enguany l’escola oferirà un curs de castellà bàsic per al dia a dia que es durà a terme dos dies a la setmana i un curs d’anglès per a viatjar. El curs d’anglès està destinat a les persones que ja tinguin un nivell bàsic (A2) i podran aprendre vocabulari i algunes eines per afrontar diverses situacions que poden sorgir a qualsevol viatge.
La matrícula ja està oberta al CFA Jaume Tuset (Rambla dels Pinetons, 1), on també es podrà demanar més informació sobre els horaris tant del curs de castellà com del d’anglès.
A més, el proper 19 de juny s’obrirà el període de preinscripció per al curs 2017-2018 per als cursos d’anglès, informàtica, català i castellà, així com també pel graduat en Educació Secundària i la preparació de les proves d’accés a grau superior i universitat.
Ple al Teatre amb “Bar Manoli”
El passat dimarts 30 de juny els membres del Taller de teatre de l’associació van omplir el Teatre Auditori amb l’obra de teatre “Bar Manoli”, una adaptació del text de Jean-Pierre Martínez que ells mateixos han treballat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies