Prop d’un centenar d’infants celebren el Dia del Medi Ambient amb tallers i jocs a la Casa Natura

El pati de la Casa Natura va acollir el passat divendres la celebració, un any més, del Dia del Medi Ambient. Aquest cop els tallers i jocs proposats anaven sobre la neteja del riu, el turisme sostenible i els parcs naturals però no va faltar tampoc el forn solar, un taller de flors i una sessió de contes amb titelles i la possibilitat de consultar contes cedits per la Biblioteca. La novetat en l’organització de la jornada va ser la col·laboració dels alumnes del grau d’educació infantil de l’institut Lluís Companys que van ser els encarregats de dinamitzar la jornada i preparar els tallers i els jocs pels més menuts.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies