Maria del Mar Bonet omplirà el Teatre Auditori amb l’espectacle dels 50 anys

Com s’esperava l’últim espectacle del programa de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell esgotarà les entrades. Després de l’èxit d’assistència registrat per l’obra ‘L’electe’ el concert de Maria del Mar Bonet aquest divendres tancarà la temporada amb un nou èxit.
El recital s’ho val ja que la cantant mallorquina arriba a Ripollet amb l’espectacle de celebració dels seus 50 anys sobre els escenaris. Tota una vida i un llarg recorregut que s’obria amb el seu disc de debut ‘Cançons de Menorca’ i que més de trenta discos després segueix endavant projectant la cultura popular i la cultura i la llengua catalana arreu.
Pujarà a l’escenari del Teatre Auditori aquest divendres a les 21h acompanyada pel guitarrista valencià Borja Penalba amb qui oferirà un recull dels seus temes més emblemàtics, un concert per no oblidar que Bonet ha tret de gira i la portarà no només per Catalunya sinó també a l’estranger.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies