Es comencen a fer realitat els primers projectes dels pressupostos participatius

El cicle de cinema a la fresca, que comença aquest divendres i el rocòdrom són els dos projectes dels pressupostos participatius que abans es faran efectius. Aquest dimarts la junta de govern local ha aprovat el projecte de construcció d’un búlder i la remodelació del rocòdrom ja existent al poliesportiu. En la concreció d’aquest projecte, que finalment tindrà un cost de 75.000 euros, el govern ha treballat amb el grup d’alumnes que ho va proposar i també amb el Centre Excursionista de Ripollet.
Més enllà del cinema i el rocòdrom altres dos projectes estan també en la seva fase final. Es tracta del projecte dels sonomàfors, finalment els 50.000 euros disponibles permetran instal·lar el sistema per invidents d’activació per comandament a distància als 8 semàfors que hi ha al municipi a partir de l’octubre. I a més en el desenvolupament d’aquest projecte, que ha comptat amb el grup que va donar la idea, la Fundació ONCE i el veí Salvador Gorina també s’ha demanat la instal·lació de dos nous semàfors, un al carrer Balmes amb Padró i l’altra al vial del Ripoll darrera l’institut Lluís Companys. Dos semàfors que ja estaven previstos al Pla de Mobilitat.
També està en marxa el procés de  compra de les 20 paperes pipican i els cinc contenidors d’oli domèstic i es continua treballant en el projecte de web d’informació juvenil i espai wifi i en la instal·lació de sòl sintètic als parcs infantils.
.
‘Grease’ obre el Cicle de Cinema a la Fresca  aquest divendres
Aquest divendres 9 de juny a les 22h el pati del Centre Cultural acollirà la primera sessió del cicle amb la projecció de “Grease”. El cicle es durà a terme durant els mesos de juny i juliol i estan previstes les projeccions de les pel·lícules “Pride” (17 de juny), “Expediente Warren” (7 de juliol) i “Bajo la misma estrella” (14 de juliol). Aquesta setmana la junta de govern local ha aprovat la despesa de 37.683 euros per l’equip de sonorització, el de projecció, el d’il·luminació i l’ambientació del pati. Les pròpies alumnes que van fer la proposta seran les encarregades de dinamitzar les sessions.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies