Aina Mogas guanya la medalla de bronze individual al campionat català absolut

La Fàbrica Fundació Llobet de Calella va acollir el passat cap de setmana el campionat de Catalunya Absolut de tenis taula. L’àmplia delegació del CTT Ripollet va sumar tres medalles. Aina Mogas va finalitzar 3a en individuals i 3a en dobles amb Elena Parente mentre que l’altra parella ripolletenca, formada per Lidia Rico i Mireia Peretó, es proclamava subcampiones en perdre la final davant una parella del Vic. L’èxit individual de Mogas suposa per a ella un pas important en incorporar un podi absolut als èxits assolits fins ara en categories. A més del bon paper femení cal destacar també els resultats masculins. Per equips, el CTT Ripollet es va classificar a la 8a posició i el millor en individuals va ser Raul Porta que va arribar a vuitens de final igual que les parelles formades per ell mateix i Matsuoka i Julio Andrade i Albert Vilardell.
Fotografia de la Federació Catalana de Tenis Taula
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies