El Bàsquet Femení s’acomiada de 2a al perdre el tercer duel del play-off (57-44)

Les sèniors del Club Basquet Ripollet es jugaven la permanència a un partit, i el tot o res va tenir el pitjor desenllaç possible. Les noies d’Albert Ortega van forçar al Barneda el tercer partit del play-off però no van poder repetir victòria aquest passat cap de setmana a casa del Vilafant (57-44) un rival que s’ha guanyat un lloc a Segona.
Les ripolletenques es van avançar al marcador gràcies al punts de Marina García i Meryam Lara, un avantatge que va durar ben poc. Les locals van començar a portar la iniciativa al marcador i el primer quart es va convertir en un estira-i-arronsa que va acabar amb l’empat al marcador (15-15). Però  a partir del segon quart les figuerenques van començar a dominar el partit. Jugada a jugada van obrir distàncies poc a poc, al descans guanyaven de nou punts (33-24). A la represa les noies d’Ortega van intentar voltejar el marcador però a l’últim quart cinc atacs seguits de les locals van tirar per terra les esperances visitants i van certificar el descens ripolletenc.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies