Els comerciants locals acosten els seus productes i serveis a la Festa del Comerç

Prop d’una trentena de comerciants locals van participar diumenge passat, 11 de juny, a la Festa del Comerç al Carrer organitzada per la Unió de Comerciants de Ripollet i enguany ubicada a la Rambla dels Pinetons. Tot i la forta calor de la jornada, els comerciants van oferir durant tot el matí una bona mostra dels productes que habitualment tenen a les seves botigues així com també els serveis que ofereixen. Així doncs, els assistents van poder conèixer una part dels comerços que hi ha al municipi, des de botigues de moda, xarcuteria, complements, llibres, ferreteria o sabates, així com també serveis d’idiomes, disseny, imatge personal, veterinària, assegurances o serveis energètics, entre d’altres.
A més, paral·lelament la UCR va organitzar diverses activitats amb la col·laboració d’alguns comerços i una gimcana amb diverses proves organitzada per La Careta Teatre i en la qual hi van poder participar els més petits.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*