L’AV Can Vargas celebra a la seva seu el 19è aniversari amb actes i espectacle

El dissabte passat l’Associació de Veïns de Can Vargas va celebrar l’aniversari durant tota la jornada. Enguany la festa va ser a la pròpia seu on pel matí el Club d’Escacs de Ripollet va celebrar un torneig i en paral·lel es van celebrar activitats infantils i un concurs de dibuix. A la tarda va guanyar protagonisme l’escenari amb un recital de poesia a càrrec de l’escola d’adults i les actuacions i espectacles de diferents grups i escoles de dansa locals.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies