Els alumnes de 3r de l’escola Anselm Clavé guanyen el premi de contes Pilarín Bayés

Els alumnes de 3r de l’escola Anselm Clavé van recollir el passat 1 de juny el premi Pilarín Bayés. Un premi de contes escrits per escolars convocat per l’Obra Social Sant Joan de Déu i l’editorial Mediterrània. Els 15 contes escollits, cinc de cada cicle, es publicaran il·lustrats per Bayés en un llibre. El conte dels alumnes ripolletencs porta per títol ‘Les aventures de Dudú’. El premi proposava la temàtica ‘El joc, juguem per créixer’ i han participat 800 contes.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies