Els ajuntaments de l’àrea d’influència del Taulí exigeixen una reunió amb Comín

En la cinquena trobada de la Taula de Diàleg dels Ajuntaments de l’àrea d’influència de l’hospital Taulí celebrada a Polinyà els alcaldes i regidors presents van decidir demanar una reunió urgent abans del 15 de juliol amb el conseller de salut, Antoni Comín. Els municipis volen tractar directament amb el conseller la necessitat urgent de dotar de pressupost i personal els centres d’atenció primària i al servei d’urgències del Taulí. A més de la reunió també s’han demanat les dades d’activitat i recursos dels CAP per tal d’estudiar com han afectat les retallades dels últims anys.
La Taula ja va demanar reunir-se amb Comín a l’abril però des de la conselleria els van derivar al gerent i el director de la regió sanitària. Ara insisteixen amb la intenció de poder reduir els problemes actuals. A la cita, més enllà de l’atenció primària, també hauria de permetre parlar de l’Hospital General o de la demanda dels ajuntaments de poder participar al Consell del Corporació Sanitària del Taulí. Els municipis que formen la Taula són Barberà, Badia, Castellar, Cerdanyola, Montcada, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Llorenç Savall i Sentmenat.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies