Decidim repassa els seus dos anys al govern local amb un acte a peu de carrer

Decidim Ripollet ha passat tot just ara l’equador de la legislatura. Després de dos anys al govern municipal, la coalició va organitzar el passat diumenge 11 un acte davant del Centre Cultural sota el títol “2 anys amb tu a l’Ajuntament”. L’acte va comptar amb diversos convidats polítics, com Xavier Domènech, diputat al Congrés per En Comú Podem. Domènech va destacar que “les alcaldies i candidatures del canvi són el principal espai d’acció i atac” i que és important “resistir, desafiar i transformar”.
A l’acte de celebració dels dos anys de govern de Decidim també hi va participar Albert Diez, exregidor d’AEB a l’Ajuntament de Badia, que va destacar que després de les eleccions municipals de 2015 hi hagi “quatre municipis de la comarca amb membres de les Candidatures Alternatives del Vallès al seu govern”.
Per la seva part, José Téllez, regidor de l’Ajuntament de Badalona, va destacar que ambdós consistoris són molt propers. “Hem volgut ser ciutats cooperatives, no volem competir, volem treballar junts”, va explicar Téllez. En aquest sentit, el regidor badaloní va expressar que els Ajuntaments pel canvi “han de potenciar altres maneres de treballar”, com per exemple amb la participació.
La darrera convidada a l’acte va ser Gabriela Serra, diputada al Parlament per les CUP, va parlar dels drets i les lluites socials, que “cal continuar-les”. “Si no ens mantenim sempre alerta, qui té els diners ens traurà el que hem guanyat”, va criticar Gabriela Serra, que va afegir que “la democràcia es construeix des de baix, des dels pobles i els barris”.
Per tancar la xerrada, l’alcalde Josep Maria Osuna va fer un repàs de les polítiques que s’han dut a terme  aquests dos anys i en un exercici d’autocrítica va explicar els temes “que cal millorar”. “Som conscients dels reptes que tenim per endavant”, va dir Osuna. Per tancar l’acte, Decidim va organitzar un vermut que va comptar amb l’actuació musical del grup Leyla.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies