El diputat Carles Campuzano transmet confiança als pensionistes en un acte al Casal d’Avis

El diputat del PDeCAT al Congrés on és portaveu a la comissió de treball i afers socials va visitar el passat divendres el Casal d’Avis convidat per Ripollet per la Independència per parlar de les pensions en la Catalunya Independent. Campuzano va explicar als presents que cal recordar que les pensions que es cobren avui surten de les cotitzacions d’avui i que per tant el millor per garantir les pensions “és que la gent tingui feina i que sigui bona feina” i va seguir l’argumentació apuntant que a Catalunya hi ha menys atur que la mitjana espanyola i també feina de més qualitat. També va afirmar que “una tercera part del fons de reserva de les pensions l’han aportat els treballadors catalans”. Després de la seva intervenció els pensionistes presents van mostrar les seves inquietuds no només sobre les pensions sinó també sobre la sobre les possibles conseqüències de la independència.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies