Projecció de ’Ciudad Desnuda’ i exposició sobre el cas Pedro Álvarez

El ple de l’Ajuntament va aprovar al desembre de l’any passat una moció per reobrir la investigació del cas de l’assassinat de Pedro Álvarez l’any 1992. El consistori acollirà l’exposició “24 anys de lluita per Pedro Álvarez”, que s’inaugurarà aquest divendres 16 a les 20.30h al Centre Cultural, on restarà fins el proper 27 de juny. Després, es projectarà el documental “La Ciudad Desnuda”. Ambdós actes comptaran amb la presència del pare de Pedro Álvarez.
La família malgrat el temps segueix lluitant reclamant justícia perquè Pedro Álvarez va perdre la vida quan tenia 20 anys i va rebre tres trets després d’una discussió amb JMSF, un policia nacional fora de servei a L’Hospitalet de Llobregat. Malgrat haver testimonis el cas es va arxivar per “falta de proves concloents”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies