El govern comença el programa ‘Barris al cor’ amb una jornada al Primer de Maig

Aquest dissabte a partir de les 11h el parc Primer de Maig acollirà la primera Trobada de barri dins el projecte ‘Barris al cor’ de la regidoria de participació. Un projecte que vol ser “una nova forma de treballar amb els barris amb l’objectiu de potenciar la participació i la implicació de la comunitat”, segons el propi govern. Per tirar-ho endavant s’ha creat un equip format per tècnics d’Educació, Cultura, Joventut, Esports i Serveis Socials, així com Mobilitat i Parcs i Jardins que s’encarregarà de reunir-se amb veïns, entitats i Associacions de Veïns de cadascun dels barris. A través de les reunions de treball i de les trobades es farà una diagnosi de situació. S’obtindrà informació així per tal de dur a terme actuacions comunitàries i inversions al barri que s’incorporaran a les mesures de mobilitat o via pública ja tractades en altres assemblees fetes fins ara.
En el cas de Can Mas la Trobada d’aquest dissabte comptarà amb un espai lúdic organitzat per l’entitat Patins Solidaris que oferirà la possibilitat de muntar en bicicleta i jugar a futbol. Evidentment la Trobada és oberta a la participació de tothom i es fa la crida als veïns per tal que participin i diguin la seva sobre el barri.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies