Setze penyes d’arreu d’Espanya participen en el torneig organitzat pel CF Ripollet

El passat diumenge 18 de juny el Club Futbol Ripollet va organitzar al Municipal un torneig amistós. Es van convidar a un total de setze penyes d’arreu d’Espanya. Equips de Primera Divisió com el Vila-real, el Celta, el Betis, l’Alabès o la Reial Societat van  tenir una representació per part dels seus penyistes. També van comptar amb dos penyes d’equips de l’altre cantó de l’Atlàntic, Nacional i Peñarol, que van suposar la representació uruguaiana.
El torneig es va quedar a casa, doncs l’equip format per jugadors i veterans del CF Ripollet es va endur el torneig. El capità, José Maria Aznar, i un dels porters, David Rangel, van apuntalar  l’equip guanyador.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies