Entitats i veïns ocuparan carrers i parcs per celebrar divendres la revetlla de Sant Joan

El Col·lectiu Popular l’Aresta torna a la càrrega aquest divendres 23 de juny. El grup de joves celebrarà una revetlla de Sant Joan al Brollador del Parc dels Pinetons que volen que sigui el més gran possible. Per això, a partir de les 21h, l’entitat ha convidat a totes les entitats i també joves i famílies de Ripollet a participar a un sopar on cadascú haurà de portar un àpat, per compartir o no, per tal de gaudir de la nit de Sant Joan. “Ens fa il·lusió tornar a reviure la festa de Sant Joan”, van comentar des de l’Aresta en roda de premsa. De fet, pretenen que aquesta revetlla esdevingui “un punt de trobada” on pugui venir tothom i “fer caliu”. Des de l’Aresta també han convidat entitats, casals i ateneus d’altres pobles “per treballar el teixit associatiu no només local sinó també del Vallès”. L’entitat va destacar també que volen que sigui una festa on “no hi hagi cap actitud discriminatòria”.
Per tal de dinamitzar la nit, hi haurà punxadiscos, a banda de concursos i alguna “sorpresa” que l’entitat té preparada. A més, des de l’Aresta comptaran una vegada més amb la col·laboració dels Diables de Ripollet, que faran una actuació. No faltarà en la celebració una foguera, serà així una revetlla com cal, iluminada amb un foc ben viu.
Més revetlles de carrer
La nit de Sant Joan és una nit de celebració al carrer i no faltaran els sopars i revetlles a la fresca. El Centro Aragonès organitzarà davant la seva seu (al carrer Nou) un sopar amb coca, cava i ball a un preu de 5 euros per persona, tot plegat a partir de les 21h.
A més tampoc faltaran les tradicionals revetlles organitzades pels veïns, com és el cas del carrer del Sol o del carrer Calvari, que tallaran els seus carrers per sopar en companyia.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies