Una exposició de fotografies posa cara a la celebració del Dia de l’Alliberament LGTBI

Aquest dimecres es celebrava el Dia de l’Orgull Gai. Enguany la festa més grossa l’ha acollit Madrid que està organitzant el World Pride. A casa nostra la regidoria LGTBI no ha volgut deixar passar l’oportunitat per proposar diversos actes. El programa es va obrir el passat 16 de juny amb la projecció  de la pel·lícula ‘Pride’ dins el cicle de cinema a la fresca.
Aquesta setmana s’ha instal·lat al vestíbul del Centre Cultural l’exposició fotogràfica ‘Vivint la diversitat’ elaborada pel Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals (GAG). La mostra és un recull de fotografies de persones que es mostren en llibertat i que expressen la diversitat afectiva amb total normalitat, imatges de gran vitalitat.
Presentació del llibre Sankt Pauli
Dimarts es va celebrar també una segona presentació del llibre Sankt Pauli, aquest cop al camp de l’Industrial. Un lloc ideal per parlar d’un club de futbol antifeixista i contra l’homofòbia.
.

.
Més actes del Programa del Dia de l’Alliberament LGTBI
.
Divendres 21 de juliol – CIP Molí d’en Rata – 21.30h
Cinema a la fresca – Projecció de la pel·lícula ‘Lluitadores’, documental sobre les lesbianes majors des d’un punt de vista històric, social i de gènere però també personal. Debat posterior amb la presència de membres del Gup d’Amics Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals (GAG)
.
Dissabte 22 de juliol – Parc del riu Ripoll – 19.30h
Celebració de la Diada LGTBI – L’any passat la celebració de la Diada de l’Alliberament al mes de juny va esdevenir una gran celebració.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies