L’Associació de Veïns de Sant Andreu vol més aparcament prop del cementiri

Amb una sol·licitud a l’Ajuntament l’Associació de Veïns (AV) de Sant Andreu ha demanat que s’habiliti una nova zona d’aparcament al final del carrer Tamarit, a tocar del cementiri, per a deu vehicles.
Per poder fer l’aparcament caldria modificar una part de l’actual parc Norbert Fusté, una part que des de l’AV apunten que “no és de jocs, ni de passeig, només hi van a passejar alguns gossos” i consideren que es podrien mantenir els pins i que les quatre moreres que caldria retirar es podrien traslladar al costat, en el mateix parc. De fet, es tracta d’un espai que el veïns ja utilitzaven d’aparcament fa alguns anys. Després es van instal·lar una tanques per evitar l’estacionament i limitar el parc. Des de l’AV defensen que amb molt poca inversió es podrien solucionar els problemes d’aparcament al cementiri, on ara quan es fa un enterrament sempre hi ha molts problemes d’aparcament pels acompanyants. I al mateix temps quan no calgués reservar les places per cap acte al cementiri el nou espai permetria també donar servei als veïns per aparcament en una zona on és força complicat fer-ho.
L’AV va acompanyar la petició feta a l’Ajuntament, amb qui ja ha mantingut algunes trobades per explicar el projecte, amb més de 200 signatures i demana als veïns que s’hi sumin a la petició. Mantenen oberta la recollida de signatures a la seu de l’entitat i també tenen previst recollir durant la festa del barri que es farà el proper dissabte dia 8 de juliol.
Aparcament al carrer Sant Joan
L’obertura del solar de l’antic cinema Cot al carrer Sant Joan ha fet que els veïns l’utilitzin com aparcament. Fins ara no s’ha fet cap obra d’adequació ni s’ha instal·lat cap senyalització específica, només s’ha obert el solar fent possible l’accés des de la calçada però els veïns no ho han dubtat i ja l’omplen de cotxes a diari.
En l’assemblea de mobilitat celebrada al gener de l’any passat al Centre Cultural el regidor de mobilitat, Fran Sànchez, ja va avançar que el govern tenia previst poder recuperar aquest solar, propietat de la Sareb, per tal d’habilitar-ho com a zona d’aparcament a cel obert i reduir així els problemes per aparcar a la zona centre.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies