Medi Ambient recorda que segueix amb les tasques de renovació del sistema de reg

Davant les crítiques de molts veïns perquè les zones verdes, alguns parcs i prats del municipi estan secs, grocs, la regidoria de medi ambient explica que  l’aspecte “marronós” te a veure “amb la naturalesa d’aquestes espècies i no pas amb la seva mortaldat”. Expliquen que s’ha apostat per aquest tipus de prat i per “espècies vegetals de baix consum hídric” en comptes de la gespa tradicional perquè no requereixen grans consums d’aigua.
El canvi de vegetació de les zones verdes del municipi té a veure també amb el canvi en el sistema de reg que va estar motivat per reduir l’ús d’aigua però també per evitar la legionel·losi. És per això que es va decidir canviar el reg per aspersió per sistemes de reg per degoteig o cintes exsudants en parterres o llocs puntuals dels prats. I malgrat que encara hi ha instal·lat el sistema de reg per aspersió en alguns indrets ja no s’utilitza. Es busca així acomplir el que estableix la normativa sobre la prevenció i de la legionel·losi.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies