Aquest divendres es projecta la darrera pel·lícula del cicle de cinema a la fresca

El cicle de cinema a la fresca organitzat per l’Ajuntament i que dóna resposta a un dels projectes escollits als pressupostos participatius arriba al seu final aquest divendres, 14 de juliol. El pati del Centre Cultural acollirà a partir de les 22h la projecció de la pel·lícula “Bajo la misma estrella”, un drama adolescent basat en la novel·la homònima de John Green i que explica la història de dos joves que pateixen de càncer.
Es tracta de la quarta sessió de cinema a la fresca, després de les projeccions dels films “Grease”, “Pride” i “Expediente Warren”. Des del Kftó van fer una enquesta a principis de maig per a que tothom pogués votar una llista de pel·lícules proposades.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies