El PP demana al ple que l’Ajuntament no doni suport al referèndum de l’1 d’octubre

El Partit Popular vol garantir que l’Ajuntament de Ripollet no donarà suport al referèndum del proper 1 d’octubre i és per això que ha presentat al ple de juliol una moció per “manifestar el compromís de l’Ajuntament de Ripollet de no donar suport ni proporcionar medis, ni personal municipal el dia 1 d’octubre, en relació a la celebració del referèndum il·legal que es pretén celebrar”. La moció es complementa amb una pregunta formulada per escrit al govern on demanen si l’alcalde permetrà que es “facin servir instal·lacions o mitjans municipals per la celebració del referèndum”.
La moció farà que tots els grups s’hagin de posicionar respecte el referèndum anunciat.
Des del PP expliquen que presenten la moció després que l’alcalde hagi fet manifestacions a favor del referèndum. Unes manifestacions que també van provocar la setmana passada declaracions de Podem desmarcant-se de l’opinió de l’alcalde.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies