S’obren les inscripcions per a les activitats culturals i esportives de la Festa Major

La Festa Major de Ripollet, que se celebrarà del 24 al 28 d’agost, ja té definit el programa d’activitats, amb 90 actes que es repartiran per diferents espais del municipi. Algunes activitats culturals i esportives, però, requeriran d’inscripció prèvia o bé el mateix dia de l’activitat.
Pel que fa a les activitats esportives, caldrà inscriure’s abans a la cursa BTT, al torneig de bàsquet al carrer de 3×3, a la cursa popular, al torneig de partides ràpides d’escacs i a l’activitat física per a mares i bebès. La 26a edició de la cursa BTT se celebrarà el dissabte 26 al matí i caldrà fer la inscripció al web www.pame-ripollet.org per a les seves modalitats de 20km i 10km. Al mateix web també s’obriran les inscripcions per a la 39a Cursa Popular del diumenge 27, també amb diferents modalitats. Per la seva part, el torneig de bàsquet al carrer i l’activitat física per a mares i bebès se celebraran dissabte i per tal d’inscriure’s caldrà fer-ho al Centre Cultural. Finalment, el 8è Torneig de partides ràpides d’escacs serà el diumenge a la tarda i per participar cal enviar un correu a escacsripollet@gmail.com.
Inscripcions als actes culturals
Algunes activitats culturals de Festa Major també necessitaran d’inscripció prèvia. És el cas, per exemple, del taller infantil de fotografia que organitza AFOCER per a dissabte i diumenge amb una part teòrica i dues sortides pràctiques. Les places seran limitades i cal inscriure’s prèviament al Centre Cultural. També caldrà inscriure’s al Centre Cultural per al taller d’iniciació de guitarra i baix de dissabte a la tarda. La Baixada de Carretons obrirà inscripcions el mateix dia de l’activitat, dissabte 26 així com també ho farà la IX Marató Fotogràfica de Festa Major d’Acció Fotogràfica, diumenge a les 10h davant del Centre Cultural.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies