El Mercat Municipal s’afegeix a la jornada especial del Mercat Setmanal de dimecres

El Mercat Setmanal organitza el proper dimecres dia 26 una nova jornada especial. Els paradistes es mantindran oberts durant tot el dia, fins les 20.30h i després de l’èxit de la festa organitzada l’any passat es repetirà a les 18.30h la festa de l’escuma a les pistes de l’Esbar i a les 20h el sorteig d’un ‘iphone 7′ entre les butlletes repartides durant el dia. El guanyador cal que es trobi a la plaça per recollir el premi. La gran novetat d’aquesta edició és la participació del Mercat Municipal que també s’afegeix a la celebració i romandrà obert de 18 a 20.30h.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies