Membres del Duo Fitness corren una trail per una causa solidària

Una onzena d’esportistes del Gimnàs Duo Fitness van participar el passat cap de setmana a la Gran Trail Aneto Posets. Dissabte sis d’ells van córrer la Gran Trail, una ultramarató de 109 quilòmetres i 7.000m de desnivell positiu, i diumenge altres set van fer la Volta al Pico de Cerler, 26 quilòmetres i 1.250 metres de desnivell. Les condicions meteorològiques patides amb estones de forta pluja i hores de molta calor van endurir encara més les ja exigents proves. La participació en aquestes proves ha tingut un caire solidari ja que els corredors ripolletencs van participar a favor de la Fundación Alvin Bayona, que promou les activitats aquàtiques adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies