Josep Gabarra nomenat coordinador d’organització de Ciutadans

El passat dilluns 24 es va presentar a Montcada la nova junta de Ciutadans. Arrel d’aquesta actualització al partit el regidor ripolletenc i portaveu del grup municipal de la formació, Josep Gabarra, ha estat nomenat coordinador d’organització a l’àrea Barcelona Centre que inclou el vallès occidental, Bages, Berguedà i Anoia. Es canvia el nom del càrrec però Gabarra manté les responsabilitats que tenia fins ara amb el partit i que l’han obligat a renunciar a la presidència de la junta local.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies