El pregó de la Festa Major reivindica les rambles, la pau i l’acollida

Els periodistes Carme Colomina i Nicolás Valle van protagonitzar ahir divendres un pregó molt ripolletenc i amb una crida a l’acollida dels refugiats i la pau. Van reivindicar la rambla, “cosina de totes les rambles”, però també els barris i van recordar moments d’infantessa i joventut a la Festa Major, els seus inicis en el periodisme a Ràdio Ripollet i la Revista de Ripollet i que el nostre ha estat, és i ha de seguir sent un poble d’acollida.
Va ser un dels moments àlgids d’una tarda que va començar amb un multitudinari correbars i el photocall d’Afocer al parc Rizal. Mentrestant a la Plaça Pere Quart els més menuts inauguraven l’espai de la Biblioteca, Ripollet Ràdio estrenava estand i La Bleda oferia el seu espectacle infantil. Després seria el torn del ball de gitanes, el concert de la Cobla Sons Essencials i la primera tanda de foc amb el correfoc infantil. No va faltar tampoc el circuit d’acrobàcies del Bunkay a la Plaça Joan Abad, amb exhibició inclosa d’esportistes de l’entitat com l’olímpic Ruben López.
La nit va ser la de la celebració del 25è aniversari del Festival Ripollet Rock al parc dels Pinetons però també del Festival Flamenc a la Plaça del Molí, dels contes per adults i l’original concert Sergi Estella a la Plaça Clos i l’estrena de l’escenari a la plaça Emma Maleras.
.

Un primer dia de Festa Major ben carregat i intents. El segon ja porta hores en marxa. Consulta els detalls de tots els actes de la Festa Major i no et perdis res.
.

Segueix la festa amb nosaltres, a través de Twitter i Facebook. I descarrega’t el programa en PDF per portar-lo al mòbil en tot moment.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies